Back

Chalet

Beschrijving

Chalet 4 tot 5 personen
Op ons terrein staat een gezellig chalet van 36 vierkante meter met een overdekt terras. Dit terras biedt uitzicht op het zwembad en de prachtige bergen. Het chalet heeft een ruime goed ingerichte keuken met grote koelkast, diepvries, koffiemaker, waterkoker en een gezellige eethoek. De slaapkamers bieden in totaal 5 slaapplaatsen. De grote slaapkamer heeft 3 slaapplaatsen. Op de kleine slaapkamer bevinden zich 2 bedden met kledingkast. Verder omvat het chalet een ruime badkamer met wc, douche en wasgelegenheid. Onder het overdekte terras is er zitgelegenheid om heerlijk te kunnen ontbijten of relaxen.

Er zijn diverse terrassen te vinden zowel in de zon als in de schaduw, allen met een prachtig uitzicht. Voor een verkoelende duik kun je terecht in ons zwembad (12 bij 5 meter) met daaromheen ligbedden om lekker te zonnen! Onder de veranda staat een grote familietafel waar het heerlijk vertoeven is.

  • Voor elke extra persoon boven de 4 personen wordt € 12,00 per dag in rekening gebracht.
  • Eind-schoonmaak en beddengoed zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Het is ook mogelijk om op aanvraag gebruik te maken van ons ontbijt.
  • Indien gewenst kunt u een handdoeken-pakket huren voor € 9,50 per pakket. Een handdoeken-pakket bestaat uit: 1 badmat, 8 douchehanddoeken, 2 gastendoekjes, 1 theedoek, 1 handdoek, 1 vaatdoek. Verschoning van het handdoeken-pakket minimaal 2x per week of desgewenst iedere dag.
  • U kunt gebruik maken van de wasmachine (8 kg inhoud) de kosten bedragen € 8,50 per wasbeurt incl. zeep .
  • Na uw reservering vragen wij u om 20% van de totaalsom te voldoen op rekeningnummer NL94ABNA0430907303 en het resterende bedrag 6 weken voor aankomstdatum.
  • Wij vragen een borgsom van € 150,00 die na eind-schoonmaak direct op uw rekening wordt teruggestort, mits de accommodatie in dezelfde staat verkeert als bij aankomst.
  • Bij annulering uwerzijds kunnen wij geen geld terug storten.
  • Hebt u vragen, mail of bel ons even. We staan u graag te woord.

Prijslijst

Middenseizoen Hoogseizoen Laagseizoen
1 week 685 € 1 week 940 € 1 week 615 €
1 dag 98 € 1 dag 137 € 1 dag 90 €


Middenseizoen - Mei / Juni
Hoogseizoen - Juli / Augustus
Laagseizoen - September

Voor informatie en reserveringen vul het formulier in.

Contactformulier (* Verplichte velden)
E-mail*
Naam*
Van calendarerase
Tot calendarerase
Bericht*